Bytov Mariánské Lázně s.r.o., Nádražní náměstí 299, Mariánské Lázně

GDPR pro SVJ

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Pro vaše SVJ zajistíme kompletní implementaci pravidel ochrany osobních údajů v souladu s GDPR. Nastavíme pravidla, vytvoříme potřebné dokumenty a především poskytneme podporu při komunikaci s Úřadem pro ochranu osobních údajů.

Ač nová pravidla ochrany osobních údajů platí už od 25.května 2018, stále existuje nemálo firem a dalších organizací, které nemají zpracované povinné dokumenty. Spoléhají na to, že se nic nemůže stát. A také, že jsou tak nevýznamné, že jim případná kontrola nehrozí. V obou případech se mýlí.

Nařízení o ochraně osobních údajů známé pod zkratkou GDPR – General Data Protection Regulation (a také právě schvalovaný navazující zákon o zpracování osobních údajů) jasně stanovuje, co má každá organizace udělat, aby splnila nová pravidla. A současně stanovuje opatření pro případ, že se tak nestane.

Hlavní povinností, kterou nařízení jasně dfinuje, je provést účinná organizacně technická opatření pro zajištění ochrany osobních údajů a detailně je popsat. Platí také informační povinnost. To znamená, že při získávání osobních údajů pro zpracování musíte subjekt informovat, co s nimi budete dělat.

Všechny výše uvedené povinnosti vám pomůžeme splnit. Nastavíme pravidla ochrany osobních údajů, vytvoříme pro vás potřebné dokumenty a vysvětlíme členům SVJ, jaké změny GDPR přineslo. Pokud by z nějakého důvodu došlo na komunikaci s Úřadem pro ochranu osobních údajů, poskytneme vám podporu.

Cena této služby je velmi výhodná: 500,- Kč v prvním roce a 250,- Kč v každém následujícím roce, kdy budeme samozřejmě zajišťovat také aktualizaci všech dokumentů, a to jak s ohledem na novelizace legislativy, tak případná rozhodnutí či opatření ze strany ÚOOÚ.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.